Overslaan en naar de inhoud gaan

Oud-speler Linssen toegevoegd aan technische staf Roda JC

Geplaatst opzondag 16 januari 2022 - 11:46

Edwin Linssen is toegevoegd aan de technische staf van Roda JC. De oud-speler van de Kerkradenaren wordt de nieuwe assistent van hoofdtrainer Jurgen Streppel.

Linssen en de Kerkraadse club hebben een mondeling akkoord bereikt, zo meldt Roda JC op de clubsite. Deze week wordt het contract ondertekend.

De Graafschap
Linssen is geen onbekende in Kerkrade. De 41-jarige oud-middenvelder uit Neeritter speelde tussen 2008 en 2010 voor Roda. Linssen komt over van De Graafschap waar hij in 2020 aan het werk ging als assistent-trainer.

Mooie periode
"Ik ben De Graafschap dankbaar dat ik deze kans mag pakken", zegt Linssen op de website van de club uit Doetinchem. "Naast dat dit een mooie volgende stap in mijn trainerscarrière is, kan ik nu ook vaker bij mijn familie in Limburg zijn. Ik wil de spelers, staf, collega’s op kantoor, supporters en sponsoren bedanken voor de mooie periode in Doetinchem."

Linssen kan in het Parkstad Limburg Stadion een meerjarig contract ondertekenen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen