Overslaan en naar de inhoud gaan

Oud-Roda-speler Vrede nieuwe trainer BSV Limburgia

Geplaatst opdinsdag 12 maart 2019 - 12:04

Regilio Vrede wordt de nieuwe trainer van de Brunssumse tweedeklasser BSV Limburgia/Kamerland.

Dat maakte de club op Facebook bekend.

Nieuwe seizoen
Vrede gaat niet direct aan de slag bij de amateurvereniging. De oud-speler van Roda JC neemt bij aanvang van het nieuwe seizoen de leiding over het eerste elftal over.

Beker
De verdediger speelde tussen 1996 en 2002 voor Roda JC. In die jaren kwam hij 161 competitiewedstrijden binnen de lijnen voor de Kerkradenaren en won hij twee keer de KNVB-beker. Verder kwam hij nog uit voor RKC Waalwijk, FC Groningen, TOP Oss en het Griekse Iraklis Thessaloniki.

Promotie
Na zijn actieve carrière was de mandekker nog assistent-coach bij Roda. Samen met Rick Plum had hij korte tijd de leiding over het eerst elftal, dat in 2015 promotie wist af te dwingen naar de eredivisie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen