Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Oud-Roda JC'er Stankov op proef bij FC Eindhoven

Geplaatst opdonderdag 1 november 2018 - 14:52

Aleksandar Stankov (27), die zijn profdebuut bij Roda JC maakte, is op proef bij FC Eindhoven.

De schaduwspits zit zonder club nadat eerder dit jaar zijn contract bij HB Tórshavn op de Faeröer eilanden werd ontbonden. De Eindhovense club is op haar beurt op zoek naar een speler die doelpunten kan maken. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

De aanvaller, die opvalt door zijn felgrijze haren, hield eerder dit jaar zijn conditie op peil bij FC Dordrecht, waar zijn tweelingbroer Antonio actief is.

Profdebuut
Aleksandar Stankov maakte zijn profdebuut bij Roda JC en vertrok na een huurperiode bij FC Oss (2011-2012) naar Denemarken. Daar speelde hij tussen 2012 en 2017 voor drie verschillende clubs en kwam tot meer dan honderd officiële optredens (19 goals).

Oud-Roda JC'er
Stankov was daarna actief op de Faeröer eilanden en kende daar zijn beste periode, met tien goals in 21 duels. Een andere oud-Roda JC'er, Bart Biemans, vertrekt uit Nederland en gaat voetballen in zijn geboorteland België. De verdediger speelde van 2011-2016 in Kerkrade. Vorig jaar stond hij nog onder contract bij FC Den Bosch. Nu vertrekt hij naar Royal Knokke FC.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen