Overslaan en naar de inhoud gaan

Oud-PSV'er in adviesraad Fortuna Sittard

Geplaatst opzaterdag 24 december 2016 - 11:15

Oud-PSV’er Willy van de Kerkhof neemt zo goed als zeker plaats in een nieuwe klankbordgroep die Fortuna Sittard van advies en ondersteuning gaat voorzien.

Naast Van de Kerkhof zullen nog een aantal ‘zwaargewichten’ uit de politiek en het Limburgse bedrijfsleven in de adviesraad gaan zitten.

Voetbaltechnisch en commercieel
Wie dat zijn wil Jo
Abelshausen, initiatiefnemer van de adviesraad, nog niet prijsgeven. In de loop van volgend jaar worden de namen naar alle waarschijnlijkheid gepresenteerd. De bedoeling is dat zij Fortuna onder andere op voetbaltechnisch en commercieel gebied waar nodig gaan bijstaan.

MVV
​De adviesraad wordt opgericht naar voorbeeld van onder meer MVV, waar clubiconen als Bert van Marwijk, Reginald Thal en Erik Meijer een vergelijkbare klankbordgroep vergelijkbare klankbordgroep vormen. „
Zodoende heeft hij nu alsnog zijn oude wens opgepakt.

Dat in ieder geval Willy van de Kerkhof mee wil doen, komt onder andere voort uit de persoonlijke band die Abelshausen met de oud-speler van PSV en FC Twente heeft.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Fortuna overweegt stappen tegen 'directeur' Cammel
Geldschieters Fortuna begraven strijdbijl
'Weet niet of functie Schalke 04 met PSV te combineren is'
Van Vossen kon eer aan zichzelf houden
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen