Overslaan en naar de inhoud gaan

Oud-premier Balkenende wenst Max Verstappen succes

Geplaatst opzaterdag 16 september 2017 - 19:36

Jan-Peter Balkenende is in Singapore. Hier bracht hij een bezoekje aan de kwalificatie voor de race van zondag. En uiteraard heeft hij Max Verstappen een hart onder de riem gestoken.

Dat blijkt uit zijn berichten op Twitter.

Breedlachend
Zo poseert Balkenende breedlachend naast vader Jos Verstappen en diens vriendin Amanda. "Succes gewenst met Max!", schrijft hij erbij.

Nog meer gelukwensen
Daar bleef het niet bij. De oud-premier is ook op de foto gegaan met teambaas Christian Horner. Ook hem wordt veel geluk gewenst voor de kwalificatie en de race.

Plek 2
De gelukwensen van Balkenende hebben goed uitgepakt voor Verstappen. De 19-jarige coureur was razendsnel tijdens de kwalificatie op het stratencircuit van Marina Bay. Hij start zondag vanaf de tweede plek, achter de Ferrari van Sebastian Vettel.

Lees ook: Max Verstappen start van tweede plek in Singapore

Toerist
Ook heeft Balkenende tijdens zijn bezoekje aan het Formule 1-circus nog een beetje de toerist uitgehangen. Zo heeft hij bijna vooraan gestaan toen racelegende David Coulthard Verstappens teamgenoot Daniel Ricciardo interviewde. Even later heeft hij zelfs een foto gemaakt waar hij samen met Coulthard opstaat. Een foto van Balkenende en Verstappen samen is er vooralsnog niet.

Live
De Grand Prix van Singapore is zondag vanaf 14:00 uur live te volgen via het liveblog van 1Limburg.

Wil je ook kans maken op VIP-kaarten voor Kermis Weert?
Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌.

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen