Overslaan en naar de inhoud gaan

Oud postkantoor in Venray wordt campagnehuis

Geplaatst opmaandag 5 januari 2015 - 16:42

Het oude postkantoor in Venray krijgt een tijdelijke bestemming: campagnehuis van CDA'er Patrick van der Broeck.

De deputé uit Oirlo houdt er regelmatig kantoor vanaf 10 januari tot 18 maart, als de Provinciale Staten worden gekozen.

CDA-lijst
Van der Broeck staat tweede op de CDA-lijst in Limburg. Voor het spandoek is een vergunning vereist, maar door pandeigenaar Karel Janssen nooit aangevraagd. De gemeente gedoogt het gebruik van het gebouw als reclamezuil al langer en zegt nu niet ineens te gaan handhaven.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Politiek gemopper over spandoek CDA-gedeputeerde
Patrick van der Broeck nieuwe dijkgraaf in Limburg
Jos van Rey
'Jos van Rey zal hoge ogen gooien bij verkiezingen'
LIVE: Nog even om je stem uit te brengen
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen