Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Oud-politicus Servaas Huys overleden

Geplaatst opdinsdag 22 november 2016 - 13:37

In zijn woonplaats Grubbenvorst is dinsdagochtend oud-politicus Servaas Huys op 76-jarige leeftijd overleden. Huys was al enige tijd ziek.

Dat meldt de lokale omroep Reindonk.

Politiek
Servaas Huys was van 1978 tot 1986 lid van de Provinciale Staten van Limburg. Daarna zat hij twaalf jaar in de Tweede Kamer namens de PvdA. Daar was hij vooral actief op het gebied van de landbouw, visserij en onderwijs.

Daarnaast is Servaas Huys voorzitter geweest van de Stichting Omroep Limburg. De afgelopen jaren was hij nog betrokken bij gebeurtenissen in de Mariapeel. Ook was hij als voorzitter actief bij seniorenclub 'Jongeren van Vroeger'.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Drie locaties optie voor station in Grubbenvorst
Horst aan de Maas geeft dwangsom protestdoek niet terug
Kinderopvangorganisaties Horst aan de Maas samen
Bouwvergunning gigastal Grubbenvorst blijft overeind
Overzicht
Advertentie
De Bijenkorf Maastricht is nu nog mooier

In het voorjaar van 2018 werd de Bijenkorf Maastricht al vernieuwd met de transformatie van de afdeling damesschoenen en lederwaren. Precies op tijd voor de feestdagen is nu ook de afdeling cosmetica op de parterre helemaal vernieuwd en mooier dan ooit. De cosmetica-afdeling is flink uitgebreid in zowel ruimte als merken, waarbij NARS een opvallende nieuwkomer is.

Bekijk hier de nieuwe Bijenkorf in Maastricht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank, ook in 2018!

Net als de afgelopen vier jaar slaat L1 ook dit jaar weer de handen ineen om de Voedselbank te helpen met het inzamelen van lang houdbare levensmiddelen.

De actie vindt plaats van woensdag 5 december tot en met donderdag 13 december. In die periode staan alle kanalen van L1, van radio tot TV en online, weer in het teken van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’

Meld ook je actie aan
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen