Overslaan en naar de inhoud gaan

Oud-MVV-keeper Koopmans naar ADO Den Haag

Geplaatst opwoensdag 14 augustus 2019 - 7:18

Luuk Koopmans staat komend seizoen onder de lat bij ADO Den Haag. De Eredivisionist neemt de doelman over van PSV.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad woensdag.

MVV
Koopmans kwam op de radar van de Hagenezen tijdens een goed seizoen bij MVV, waar hij vorig seizoen op huurbasis voor uitkwam. De keeper speelde in Maastricht 37 wedstrijden in de competitie en één in de beker.

Eredivisie
PSV en ADO onderhandelden al een tijdje over Koopmans, die aangaf graag in de Eredivisie te willen spelen. De keeper heeft nog een doorlopend contract bij PSV, dat in de transfer grotendeels grip houdt op de transferrechten, laat de krant weten.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen