Overslaan en naar de inhoud gaan

Oud-MVV-keeper Koopmans naar ADO Den Haag

Geplaatst opwoensdag 14 augustus 2019 - 7:18

Luuk Koopmans staat komend seizoen onder de lat bij ADO Den Haag. De Eredivisionist neemt de doelman over van PSV.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad woensdag.

MVV
Koopmans kwam op de radar van de Hagenezen tijdens een goed seizoen bij MVV, waar hij vorig seizoen op huurbasis voor uitkwam. De keeper speelde in Maastricht 37 wedstrijden in de competitie en één in de beker.

Eredivisie
PSV en ADO onderhandelden al een tijdje over Koopmans, die aangaf graag in de Eredivisie te willen spelen. De keeper heeft nog een doorlopend contract bij PSV, dat in de transfer grotendeels grip houdt op de transferrechten, laat de krant weten.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen