Overslaan en naar de inhoud gaan

Oud-MVV-keeper Koopmans naar ADO Den Haag

Geplaatst opwoensdag 14 augustus 2019 - 7:18

Luuk Koopmans staat komend seizoen onder de lat bij ADO Den Haag. De Eredivisionist neemt de doelman over van PSV.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad woensdag.

MVV
Koopmans kwam op de radar van de Hagenezen tijdens een goed seizoen bij MVV, waar hij vorig seizoen op huurbasis voor uitkwam. De keeper speelde in Maastricht 37 wedstrijden in de competitie en één in de beker.

Eredivisie
PSV en ADO onderhandelden al een tijdje over Koopmans, die aangaf graag in de Eredivisie te willen spelen. De keeper heeft nog een doorlopend contract bij PSV, dat in de transfer grotendeels grip houdt op de transferrechten, laat de krant weten.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen