Overslaan en naar de inhoud gaan

'Oud-leraar betrokken bij seksnetwerk met jongens'

Geplaatst opwoensdag 17 juli 2019 - 10:09

Een oud-leraar uit Neer is betrokken bij een groot seksnetwerk met jongens. Nico L. werd in 2006 al veroordeeld voor ontucht en schennispleging.

Met deze nieuwe ontwikkeling kwam De Limburger.

Veroordeling
L. pleegde ontucht en schennispleging. Dat deed hij in zijn toenmalige woonplaats Neer en op een basisschool in Venlo. Daarvoor moest hij twee jaar de cel in.

Illegaal bordeel
De 59-jarige man wordt nu samen met voormalig Avro-dj Romeo A. verdacht van het runnen van een illegaal bordeel in Utrecht. Het Openbaar Ministerie (OM) verwijt het duo ontucht met minderjarige jongens te hebben gehad en ze te hebben verkracht. Verder wordt hen ook mensenhandel verweten.

Testdate
Het bordeel werd gehouden in hun huurwoningen, schrijft de krant. De mannen gebruikten chatapps om jongens te bewegen voor een testdate. L. had dan seks met de jongen wat gefilmd werd door A. De jongens werden daarna in het netwerk opgenomen als het hen beviel.

De politie kwam de zaak op het spoor na tips over minderjarige prostituees in Utrecht. Daarop werd een onderzoek gestart en kwamen gegevens naar boven van honderden jongens en mannen die waarschijnlijk in het seksnetwerk zaten.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen