Overslaan en naar de inhoud gaan

'Oud-leraar betrokken bij seksnetwerk met jongens'

Geplaatst opwoensdag 17 juli 2019 - 10:09

Een oud-leraar uit Neer is betrokken bij een groot seksnetwerk met jongens. Nico L. werd in 2006 al veroordeeld voor ontucht en schennispleging.

Met deze nieuwe ontwikkeling kwam De Limburger.

Veroordeling
L. pleegde ontucht en schennispleging. Dat deed hij in zijn toenmalige woonplaats Neer en op een basisschool in Venlo. Daarvoor moest hij twee jaar de cel in.

Illegaal bordeel
De 59-jarige man wordt nu samen met voormalig Avro-dj Romeo A. verdacht van het runnen van een illegaal bordeel in Utrecht. Het Openbaar Ministerie (OM) verwijt het duo ontucht met minderjarige jongens te hebben gehad en ze te hebben verkracht. Verder wordt hen ook mensenhandel verweten.

Testdate
Het bordeel werd gehouden in hun huurwoningen, schrijft de krant. De mannen gebruikten chatapps om jongens te bewegen voor een testdate. L. had dan seks met de jongen wat gefilmd werd door A. De jongens werden daarna in het netwerk opgenomen als het hen beviel.

De politie kwam de zaak op het spoor na tips over minderjarige prostituees in Utrecht. Daarop werd een onderzoek gestart en kwamen gegevens naar boven van honderden jongens en mannen die waarschijnlijk in het seksnetwerk zaten.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen