Overslaan en naar de inhoud gaan

Oud-Kamerlid Mark Verheijen in gemeenteraad Venlo

Geplaatst opdinsdag 27 maart 2018 - 9:16

Mark Verheijen heeft besloten om zijn plek in de gemeenteraad van Venlo in te nemen.

Dat heeft de politicus maandagavond bekendgemaakt, zo weet Omroep Venlo.

Lijstduwer
Het oud-Tweede kamerlid ging als lijstduwer van de VVD de verkiezingen in. Hij kreeg 1088 stemmen. Dat zijn er meer dan genoeg voor een raadzetel.

Lees ook: Verheijen verwerft genoeg stemmen voor raadszetel Venlo

Hele periode
Uiteindelijk heeft Verheijen besloten om het aantal voorkeurstemmen niet naast zich neer te leggen en de zetel in te nemen. "Ik zeg er meteen eerlijk bij dat ik niet kan beloven dat ik deze hele raadsperiode blijf", zegt hij. "Maar ik zal mij zeker de eerst periode samen met de fractie en collega-raadsleden volop inzetten voor de belangen van onze mooie gemeente."

Lees ook: PVV sleept 4 zetels binnen in Venlo

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen