Overslaan en naar de inhoud gaan

Oud-Kamerlid Mark Verheijen in gemeenteraad Venlo

Geplaatst opdinsdag 27 maart 2018 - 9:16

Mark Verheijen heeft besloten om zijn plek in de gemeenteraad van Venlo in te nemen.

Dat heeft de politicus maandagavond bekendgemaakt, zo weet Omroep Venlo.

Lijstduwer
Het oud-Tweede kamerlid ging als lijstduwer van de VVD de verkiezingen in. Hij kreeg 1088 stemmen. Dat zijn er meer dan genoeg voor een raadzetel.

Lees ook: Verheijen verwerft genoeg stemmen voor raadszetel Venlo

Hele periode
Uiteindelijk heeft Verheijen besloten om het aantal voorkeurstemmen niet naast zich neer te leggen en de zetel in te nemen. "Ik zeg er meteen eerlijk bij dat ik niet kan beloven dat ik deze hele raadsperiode blijf", zegt hij. "Maar ik zal mij zeker de eerst periode samen met de fractie en collega-raadsleden volop inzetten voor de belangen van onze mooie gemeente."

Lees ook: PVV sleept 4 zetels binnen in Venlo

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen