Overslaan en naar de inhoud gaan

Oud-DSM-topman Peter Elverding begraven

Geplaatst opvrijdag 8 september 2017 - 17:17

In Maastricht is in de Sint-Servaasbasiliek afscheid genomen van Peter Elverding.

Na het requiem in de basiliek werd de oud-topman van DSM in kleine kring begraven. Elverding overleed vorige week na een kort ziekbed op 68-jarige leeftijd.

Lees ook: Oud-DSM-topman Peter Elverding overleden

Hij bekleedde sinds 1985 verschillende managementfuncties bij DSM. In 1995 werd hij lid van de raad van bestuur en in 1999 werd hij voorzitter.

Naast zijn bestuursvoorzitterschap bekleedde Elverding een aantal belangrijke maatschappelijke functies bij verschillende bedrijven, waaronder de Universiteit Maastricht en De Nederlandsche BANK (DNB).

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen