Overslaan en naar de inhoud gaan

Oud DSM-topman Feike Sijbesma stopt als coronagezant

Geplaatst opvrijdag 21 augustus 2020 - 7:01

Feike Sijbesma stopt volgende maand als de speciale coronagezant van het kabinet. De voormalige topman van DSM hielp sinds maart onder meer bij het vergaren van genoeg testmateriaal, en de zoektocht naar een vaccin.

Sijbesma's werkt zit er nu op, maar hij heeft aangegeven ook in de toekomst beschikbaar te zijn, mocht het kabinet hem dat vragen.

Dankwoord Rutte en De Jonge
Premier Mark Rutte en coronaminister Hugo de Jonge danken Sijbesma voor zijn inspanningen, die hij onbetaald deed. "Met zijn expertise, ervaring en contacten heeft hij een grote en belangrijke bijdrage geleverd in de strijd tegen het coronavirus. Op diverse onderwerpen heeft hij zich maandenlang, schijnbaar onvermoeibaar, ingezet. Het is fijn dat het kabinet ook in de toekomst een beroep op hem kan blijven doen."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen