Overslaan en naar de inhoud gaan

Oud-doelman Roda JC keeperstrainer Ajax

Geplaatst opdonderdag 2 juli 2020 - 9:28

Anton Scheutjens is de nieuwe keeperstrainer van Ajax. Hij is de opvolger van Carlo L'Ami, die de Amsterdamse club naar alle waarschijnlijkheid gaat verlaten.

De voormalige doelman van Roda JC tekent in Amsterdam een contract voor twee jaar. Scheutjens komt over van Almere City FC.

Reservedoelman Roda JC
Aan het begin van het seizoen 1993/94, maakte Scheutjens de officiële overstap naar Roda JC. In zijn drie seizoenen bij Roda speelde hij slechts twee wedstrijden omdat hij concurrentie had van Ronald Waterreus (1993–1994) en Ruud Hesp (1994–1996), die beiden de voorkeur boven hem kregen.

Keeperstrainer
Na het beëindigen van zijn actieve carrière werd hij keeperstrainer. Scheutjens werkte diverse seizoenen bij FC Kopenhagen, PSV en Roda JC. Hij streek vervolgens neer bij Almere City en kijkt nu uit naar zijn nieuwe uitdaging in Amsterdam.

Het OLS gaat door! Download de gratis app en schiet 5 juli mee met je eigen team.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen