Overslaan en naar de inhoud gaan

Oud-doelman Roda JC keeperstrainer Ajax

Geplaatst opdonderdag 2 juli 2020 - 9:28

Anton Scheutjens is de nieuwe keeperstrainer van Ajax. Hij is de opvolger van Carlo L'Ami, die de Amsterdamse club naar alle waarschijnlijkheid gaat verlaten.

De voormalige doelman van Roda JC tekent in Amsterdam een contract voor twee jaar. Scheutjens komt over van Almere City FC.

Reservedoelman Roda JC
Aan het begin van het seizoen 1993/94, maakte Scheutjens de officiële overstap naar Roda JC. In zijn drie seizoenen bij Roda speelde hij slechts twee wedstrijden omdat hij concurrentie had van Ronald Waterreus (1993–1994) en Ruud Hesp (1994–1996), die beiden de voorkeur boven hem kregen.

Keeperstrainer
Na het beëindigen van zijn actieve carrière werd hij keeperstrainer. Scheutjens werkte diverse seizoenen bij FC Kopenhagen, PSV en Roda JC. Hij streek vervolgens neer bij Almere City en kijkt nu uit naar zijn nieuwe uitdaging in Amsterdam.

Het OLS gaat door! Download de gratis app en schiet 5 juli mee met je eigen team.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen