Overslaan en naar de inhoud gaan

Oud-burgemeester Stein vertrekt in Gorinchem

Geplaatst opdinsdag 26 mei 2015 - 11:12

Burgemeester Anton Barske van Gorinchem heeft zijn ontslag ingediend. Barske heeft dat gedaan omdat de verhoudingen binnen de gemeenteraad en de relatie tussen de raad en hem de laatste tijd sterk verslechterd zijn.

Anton Barske was van 2004 tot 2013 burgemeester van Stein, daarna werd hij burgemeester in Gorinchem.

Persoonlijk geraakt
Barske zegt dat de situatie hem persoonlijk raakt. "Het besturen in Gorinchem levert voor mij niet langer een positieve bijdrage aan mijn beroepsmatige leven." Verder wil hij geen toelichting geven. Barske (GroenLinks) vindt dat hij onvoldoende in staat is gesteld om aan de slechte verhoudinging een einde te maken, staat dinsdag in een verklaring van de gemeente.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Burgemeester van Stein woont nog steeds buiten gemeente
Nieuwe burgemeester Roermond maandag bekend
'Meerssen stabiel genoeg voor nieuwe burgemeester'
Rianne Donders nieuwe burgemeester Roermond
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen