Overslaan en naar de inhoud gaan

Osteopate uit Wijlre masseert Red Hot Chili Pepper

Geplaatst opzaterdag 11 juni 2016 - 21:08

Zo ben je aan het werk en zo zit je plotsklaps backstage op Pinkpop oog in oog met de heren van de Red Hot Chili Peppers.

Osteopate Emily de Gussem uit Wijlre is vrijdagmiddag gewoon aan het werk als ze gevraagd wordt stante pede naar Landgraaf te komen om één van heren van de Peppers te behandelen.

Wie? Dat wil en mag ze niet zeggen. "Ik moest er even mijn werkagenda voor vrijmaken, maar het was erg leuk om te doen en om ze te ontmoeten. En bijkomend voordeel is dat ik nu een bandje heb en Paul McCartney nu ook kan zien optreden zondag."

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Red Hot Chili Peppers naar Pinkpop
Zanger Red Hot Chili Peppers in ziekenhuis
Red Hot Chili Peppers: 'Kiedis herstelt snel'
Pinkpop-recensie RHCP: 'Goede popsongs, weinig chili'
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen