Overslaan en naar de inhoud gaan

Osteopate uit Wijlre masseert Red Hot Chili Pepper

Geplaatst opzaterdag 11 juni 2016 - 21:08

Zo ben je aan het werk en zo zit je plotsklaps backstage op Pinkpop oog in oog met de heren van de Red Hot Chili Peppers.

Osteopate Emily de Gussem uit Wijlre is vrijdagmiddag gewoon aan het werk als ze gevraagd wordt stante pede naar Landgraaf te komen om één van heren van de Peppers te behandelen.

Wie? Dat wil en mag ze niet zeggen. "Ik moest er even mijn werkagenda voor vrijmaken, maar het was erg leuk om te doen en om ze te ontmoeten. En bijkomend voordeel is dat ik nu een bandje heb en Paul McCartney nu ook kan zien optreden zondag."

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Red Hot Chili Peppers naar Pinkpop
Zanger Red Hot Chili Peppers in ziekenhuis
Red Hot Chili Peppers: 'Kiedis herstelt snel'
Pinkpop-recensie RHCP: 'Goede popsongs, weinig chili'
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen