Overslaan en naar de inhoud gaan

Organisatie Stereo Sunday dik tevreden na betaalde editie

Geplaatst opzondag 8 juli 2018 - 15:45

De organisatie van dancefestival Stereo Sunday in Venlo is tevreden over de bezoekersaantallen.

Het was dit jaar voor het eerst dat betaald moest worden voor een toegangskaartje.

Toch kwamen er 14.000 mensen op af, meldt Omroep Venlo. Op zaterdag waren er 7500 bezoekers in het Venlose Julianapark en op vrijdag kwamen er 6500 danceliefhebbers.

Moeilijke horde
"Het is minder dan andere jaren, maar dat is volgens verwachting", zegt Menno van Gaal van de organisatie. "Met de entreeinkomsten is dat helemaal prima." De organisatie kijkt daarom tevreden terug. "We hebben een moeilijke horde genomen", aldus Van Gaal.

Lees ook: Festivalbruiloft: Anneleen en Fynn zeggen 'ja'

Duurdere artiesten
Voor een dagticket moest 12,50 euro worden afgetikt. Het heffen van de entreegelden was nodig om het festival overeind te houden. De organisatie moet steeds meer betalen voor artiesten en dj's en had daarom meer inkomsten nodig.

Afgelopen negen edities was het festival gratis. Het dankt zijn naam aan het feit dat het oorspronkelijk op zondag werd gehouden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen