Overslaan en naar de inhoud gaan

Organisatie Stereo Sunday dik tevreden na betaalde editie

Geplaatst opzondag 8 juli 2018 - 15:45

De organisatie van dancefestival Stereo Sunday in Venlo is tevreden over de bezoekersaantallen.

Het was dit jaar voor het eerst dat betaald moest worden voor een toegangskaartje.

Toch kwamen er 14.000 mensen op af, meldt Omroep Venlo. Op zaterdag waren er 7500 bezoekers in het Venlose Julianapark en op vrijdag kwamen er 6500 danceliefhebbers.

Moeilijke horde
"Het is minder dan andere jaren, maar dat is volgens verwachting", zegt Menno van Gaal van de organisatie. "Met de entreeinkomsten is dat helemaal prima." De organisatie kijkt daarom tevreden terug. "We hebben een moeilijke horde genomen", aldus Van Gaal.

Lees ook: Festivalbruiloft: Anneleen en Fynn zeggen 'ja'

Duurdere artiesten
Voor een dagticket moest 12,50 euro worden afgetikt. Het heffen van de entreegelden was nodig om het festival overeind te houden. De organisatie moet steeds meer betalen voor artiesten en dj's en had daarom meer inkomsten nodig.

Afgelopen negen edities was het festival gratis. Het dankt zijn naam aan het feit dat het oorspronkelijk op zondag werd gehouden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen