Overslaan en naar de inhoud gaan

Organisatie Pinkpop over aanrijding: 'Diep geschokt'

Geplaatst opmaandag 18 juni 2018 - 7:23

De organisatie van Pinkpop heeft een statement naar buiten gebracht naar aanleiding van de fatale aanrijding.

"De organisatie van Pinkpop is diep geschokt en leeft mee met de slachtoffers en familie", zo staat in de korte verklaring. Bij de aanrijding kwam maandagochtend één festivalganger op het leven. Drie anderen raakten zwaargewond. Ze zijn overgebracht naar de ziekenhuizen in Heerlen en Maastricht.

Crisisoverleg
De hulpdiensten en de gemeente Landgraaf hebben crisisoverleg om te praten over het incident. Het is nog onduidelijk of er sprake is van een ongeluk of opzet.

Volg alle ontwikkelingen in ons liveblog.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen