Overslaan en naar de inhoud gaan

Organisatie LVK mikt op finale met publiek op 29 januari

Geplaatst opdinsdag 30 juni 2020 - 20:01

De Stichting LVK hoopt de finale van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer volgend jaar gewoon met publiek te kunnen organiseren.

Dat blijkt uit het tijdspad dat de stichting dinsdag bekend heeft gemaakt. De organisatie spreekt dat later tegen. "We koersen niet op een evenement met publiek", zegt woordvoerder Ron Aspers. "De richtlijnen zeggen nu iets anders. We volgen de landelijke richtlijnen."

Online voorverkoop
In het tijdspad staat dat de finale van het LVK op 29 januari gepland staat en dat 20 dagen eerder met de online voorverkoop van tickets begonnen gaat worden. "Het reserveren van kaarten is als moment meegenomen in de route richting de finale, maar of het van toepassing is, is nog maar de vraag", aldus Aspers.

De locatie van het LVK 2021 is nog niet bekend. De halve finales vinden op 8, 15 en 23 januari plaats.

Inzendingen
Deelnemers kunnen vanaf 11 november hun inzending insturen. Daar hebben liedjesschrijvers en artiesten tot 5 december de tijd voor. Een week later zal de vakjury dan bepalen welke inzendingen een plekje verdienen in een van de drie halve finales. Op 14 december worden die vervolgens bekendgemaakt.

Het OLS gaat door! Download de gratis app en schiet 5 juli mee met je eigen team.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen