Overslaan en naar de inhoud gaan

Organisatie LVK mikt op finale met publiek op 29 januari

Geplaatst opdinsdag 30 juni 2020 - 20:01

De Stichting LVK hoopt de finale van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer volgend jaar gewoon met publiek te kunnen organiseren.

Dat blijkt uit het tijdspad dat de stichting dinsdag bekend heeft gemaakt. De organisatie spreekt dat later tegen. "We koersen niet op een evenement met publiek", zegt woordvoerder Ron Aspers. "De richtlijnen zeggen nu iets anders. We volgen de landelijke richtlijnen."

Online voorverkoop
In het tijdspad staat dat de finale van het LVK op 29 januari gepland staat en dat 20 dagen eerder met de online voorverkoop van tickets begonnen gaat worden. "Het reserveren van kaarten is als moment meegenomen in de route richting de finale, maar of het van toepassing is, is nog maar de vraag", aldus Aspers.

De locatie van het LVK 2021 is nog niet bekend. De halve finales vinden op 8, 15 en 23 januari plaats.

Inzendingen
Deelnemers kunnen vanaf 11 november hun inzending insturen. Daar hebben liedjesschrijvers en artiesten tot 5 december de tijd voor. Een week later zal de vakjury dan bepalen welke inzendingen een plekje verdienen in een van de drie halve finales. Op 14 december worden die vervolgens bekendgemaakt.

Het OLS gaat door! Download de gratis app en schiet 5 juli mee met je eigen team.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen