Overslaan en naar de inhoud gaan

Organisatie Beppie-concerten schrikt van enorme boosheid

Geplaatst opzondag 18 juni 2017 - 18:38

De organisatie van de Beppie Kraft-jubileumconcerten in Maastricht zegt geschrokken te zijn van de enorme boosheid over de lange wachttijden bij de bierverkoop.

Ontevreden bezoekers scholden zaterdagavond medewerkers uit en riepen bedreigingen naar onder meer kassapersoneel. "Dat ging helemaal nergens meer over", zei Rob Knubben van de organisatie.

Barpersoneel
Vlak na de start van het concert op het Vrijthof bleek dat een deel van het barpersoneel niet was komen opdagen. Omdat er op dat moment vanwege de warmte grote vraag was naar bier, liep de wachttijd snel op. Dat leidde tot de irritaties, die niet alleen ter plekke maar ook op social media werden geuit.

Lees ook: Groot bierprobleem bij jubileumconcert Beppie Kraft

Opgelost
De organisatie regelde zo snel mogelijk extra mensen, maar uiteindelijk duurde het bijna twee uur voordat de lange rijen waren opgelost. Daarna waren er geen problemen meer.

En daarmee was het jubileumconcert van Beppie voor de meeste van de 12.000 bezoekers op het Vrijthof in Maastricht alsnog één groot feest.

Zondag
Tijdens het tweede concert zondag waren er geen noemenswaardige problemen meer. Het aantal bezoekers was lager dan zaterdag omdat er alleen zitplaatsen waren. Die waren vooral bedoeld voor ouderen en mensen die moeilijk ter been zijn.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Beppie Kraft grijpt in bij brand: 'Enorm geschrokken'
Beppie Kraft kondigt laatste grote concert aan
Extra concert Beppie Kraft op Vrijthof
Video: Fans klaar voor jubileumoptreden Beppie Kraft
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen