Overslaan en naar de inhoud gaan

Oranjevrouwen maken zich op voor Rusland, zonder Martens

Geplaatst opdinsdag 8 oktober 2019 - 9:16

Het Nederlands elftal speelt dinsdagavond de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Rusland.

Alleen Lieke Martens wordt gemist in het elftal van bondscoach Sarina Wiegman.

Revalideren
De speelster uit Nieuw-Bergen is nog aan het revalideren van een blessure aan haar teen. Ook kan Wiegman niet beschikken over Kika van Es, Jackie Groenen en Shanice van de Sanden. Wel zijn de ervaren Dominique Bloodwordt uit Horst en nieuweling Lynn Wilms uit Venlo erbij.

Zware wedstrijd
Nederland voert de ranglijst aan in de poule, Rusland staat tweede. Het team verwacht een zware wedstrijd. Tegen Slovenië werd vrijdagavond met moeite gewonnen. De Russen zijn fysiek sterker dan de Slovenen.

Voordeel
De statistieken van de onderlinge duels tussen Nederland en Rusland zijn in wel het voordeel van oranje. Beide landen troffen elkaar zes keer eerder: vier keer won Nederland, eenmaal waren de Russen de sterkste en een keer stond na negentig minuten een gelijkspel op het scorebord.

In het PSV stadion worden dinsdagavond zo’n 22.000 fans verwacht. Het EK is in 2021 in Engeland.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen