Overslaan en naar de inhoud gaan

Oranjeleeuwinnenwelpen dichter bij EK-ticket

Geplaatst opzaterdag 6 april 2019 - 20:37

De Nederlandse voetbalsters onder 19 hebben hun tweede kwalificatiezege te pakken. Met deze tweede driepunter komen de jonge leeuwinnen dichterbij een EK-ticket voor Schotland.

In de selectie spelen drie Limburgse voetbalsters: Janou Levels (Herten), Lynn Wilms (Tegelen) en Romée Leuchter (Schinveld). Die laatste scoorde twee keer in het eerste duel tegen Bulgarije (6-0). Lynn Wilms nam één treffer voor haar rekening.

Lelijk
Het duel tegen Rusland verliep stroef. Coach Jessica Torny vatte het na afloop samen: "Lelijke wedstrijden moet je ook winnen." Dat lukte dankzij een vroege goal van matchwinner Kirsten van de Westeringh.

Dinsdag is de volgende wedstrijd, dan is IJsland de tegenstander. Die ploeg staat tweede met vier uit 2. Nederland leidt de stand in groep 3 met 6 uit 2.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen