Overslaan en naar de inhoud gaan

Oranjeleeuwinnen spelen gelijk bij laatste test voor Spelen

Geplaatst opwoensdag 14 juli 2021 - 13:35

De Nederlandse voetbalsters hebben een week voor het begin van het Olympisch voetbaltoernooi gelijkgespeeld tegen Canada.

Het besloten oefenduel, dat in het Japanse Kamogawa werd afgewerkt, eindigde in 3-3. Daar mochten de Oranjeleeuwinnen blij mee zijn, want ze vochten zich terug van een 3-1 achterstand.

Geknokt
Vivianne Miedema had in de eerste helft de 1-1 tegen de touwen gewerkt namens Nederland. De Canadese vrouwen leken vervolgens het duel in hun voordeel te beslissen, maar Nederland wist zich toch nog terug te knokken. Dankzij goals van Jackie Groenen en Lineth Beerensteyn eindigde de laatste test voor de Olympische Spelen toch nog in 3-3.

Janssen en Martens
Bondscoach Sarina Wiegman stelde haar beoogd basiselftal voor het Olympisch toernooi op. In dat elftal was plaats voor Dominique Janssen uit Horst en Lieke Martens uit Nieuw-Bergen. Lynn Wilms uit Tegelen kreeg een plek op de reservebank en lijkt zich daar dus ook over een week, wanneer Nederland het toernooi begint tegen Zambia, tevreden mee te moeten stellen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen