Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Oranjeleeuwinnen op WK in poule met Canada

Geplaatst opzaterdag 8 december 2018 - 18:47

De Nederlandse voetbalsters hebben een redelijke groep geloot voor het WK in Frankrijk, dat aankomende zomer plaatsvindt.

Oranje, met sterspeelster Lieke Martens uit Nieuw-Bergen, zal het in groep E opnemen tegen topland Canada en daarnaast op Kameroen en Nieuw-Zeeland stuiten.

Noorden
De wedstrijden van h
et Nederlands team zullen in het noorden van Frankrijk gespeeld worden, met als speelsteden Le Havre, Valenciennes en Reims. Naast Barcelona-aanvalster Martens maakt ook de uit Horst afkomstige Dominique Bloodworth-Janssen, die voor Arsenal speel, deel uit van de Oranje-selectie.

Toernooi
Indien Nederland groepswinnaar worden dan zou dat voor het vervolg van het toernooi gunstiger kunnen uitpakken.
De nummers één en twee van de zes poules plaatsen zich voor de achtste finales, net als de beste vier nummers drie.

7 juli 2019
Het WK 2019 is de achtste editie van het wereldkampioenschap voetbal voor vrouwen. Aan het toernooi doen 24 landen mee. De eerste wedstrijd wordt gespeeld op 7 juni 2019 en de finale is op 7 juli 2019.

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen