Overslaan en naar de inhoud gaan

Oranjeleeuwinnen op WK in poule met Canada

Geplaatst opzaterdag 8 december 2018 - 18:47

De Nederlandse voetbalsters hebben een redelijke groep geloot voor het WK in Frankrijk, dat aankomende zomer plaatsvindt.

Oranje, met sterspeelster Lieke Martens uit Nieuw-Bergen, zal het in groep E opnemen tegen topland Canada en daarnaast op Kameroen en Nieuw-Zeeland stuiten.

Noorden
De wedstrijden van h
et Nederlands team zullen in het noorden van Frankrijk gespeeld worden, met als speelsteden Le Havre, Valenciennes en Reims. Naast Barcelona-aanvalster Martens maakt ook de uit Horst afkomstige Dominique Bloodworth-Janssen, die voor Arsenal speel, deel uit van de Oranje-selectie.

Toernooi
Indien Nederland groepswinnaar worden dan zou dat voor het vervolg van het toernooi gunstiger kunnen uitpakken.
De nummers één en twee van de zes poules plaatsen zich voor de achtste finales, net als de beste vier nummers drie.

7 juli 2019
Het WK 2019 is de achtste editie van het wereldkampioenschap voetbal voor vrouwen. Aan het toernooi doen 24 landen mee. De eerste wedstrijd wordt gespeeld op 7 juni 2019 en de finale is op 7 juli 2019.

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen