Overslaan en naar de inhoud gaan

Oranjeleeuwin Dominique Janssen stapt in huwelijksbootje

Geplaatst opmaandag 21 mei 2018 - 22:17

Voetbalster Dominique Janssen uit Horst gaat trouwen met haar geliefde Brandon.

Dat schrijft de verdedigster van de Engelse grootmacht Arsenal op Instagram.

Lange afstandsrelatie
Omdat de aanstaande van de speelster uit Horst in het leger zit, heeft ze haar geliefde Brandon een tijdje niet gezien. Ze is dan ook blij dat hun lange afstandsrelatie stand heeft gehouden. "De boodschap die ik jullie wil vertellen: volg gewoon je dromen en kijk niet over je schouder om te zien en te horen wat andere mensen te zeggen hebben. Vind je eigen geluk", schrijft ze tenslotte.

Het is nog niet bekend wanneer de tortelduifjes elkaar het jawoord zullen geven.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen