Overslaan en naar de inhoud gaan

Oranje volleybalsters naar halve finale OKT

Geplaatst opwoensdag 8 januari 2020 - 22:32

De Oranje volleybalsters hebben zich in Apeldoorn geplaatst voor de halve finale van het Olympisch Kwalificatie Toernooi.

Zij versloegen Bulgarije met 3-0 na eerder in Omnisport met dezelfde cijfers van Azerbeidzjan gewonnen te hebben.

Bongaerts
Oranje met Britt Bongaerts won de eerste set overtuigend met 25-19 en kwam ook in de tweede set al snel met 10-6 voor. Daarna liepen de volleybalsters verder weg van hun tegenstander. Plezier straalde van de vrouwen af die ook de tweede set met 25- 19 winst afsloten.

Veerkracht
Halverwege de derde set kwam Bulgarije met 14-12 voor, maar na een time out van coach Giovanni Caprara toonden de Oranje vrouwen veerkracht en werkten de achterstand weg. De Bulgaarse vrouwen vochten voor hun laatste kans, kwamen opnieuw op voorsprong, maar de Nederlandse vrouwen trokken de stand telkens weer gelijk. Bulgarije kwam bij 23-24 op set point, maar Oranje kwam opnieuw terug, boog de stand om en won de set met 26-24.

Halve finale
De Nederlandse vrouwen sluiten donderdag de poulefase af tegen Polen en spelen zaterdag de halve finale. Wie daarin de tegenstander van de Nederlandse vrouwen is, is nog niet bekend.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen