Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Oranje volleybalsters beginnen Nations League met winst

Geplaatst opdinsdag 15 mei 2018 - 22:11

De Nederlandse volleybalsters zijn met een overwinning aan de Nations League begonnen.

In Jekaterinenburg was Oranje met 3-0 te sterk voor Thailand.

Setwinst
Oranje begon met Yvon Beliën, die in het verleden bij Peelpush en VC Weert speelde, en won de eerste set met 25-20. In de tweede set kwam Nederland met 24-20 voor, maar de volleybalsters lieten de Thaise vrouwen terugkomen tot 24-24. Beliën droeg daarna met een killblock bij aan de 26-24 setwinst.

Services
In de derde set zette bondscoach Morrison Britt Bongaerts in. De Roermondse droeg met meerdere mooie services bij aan de winst van Oranje: 25-13.

Oranje moet het woensdag in Jekaterinenburg opnemen tegen Argentinië en sluit donderdag de eerste reeks af tegen gastland Rusland.

De Nations League is een cyclus van vijf driedaagse toernooien die de plaats van World Grand Prix inneemt.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Limburgs_kampioenschap_latje_trap

Overzicht
Uitgelicht
Limburgs Kampioenschap Latje Trap

L1 organiseert deze zomer in samenwerking met Moonen Movies het Limburgs Kampioenschap Latje Trap. Hierbij is het doel om het vaakst de lat te raken vanaf verschillende afstanden. Schop jij het tot de finale in het stadion van één van de Limburgse profclubs? Schrijf je dan in voor een van de onderstaande voorronden verspreid door de provincie.

Schrijf je in voor het LK Latje Trap
Festivals in Limburg
Uitgelicht
Het laatste festivalnieuws in Limburg

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering, kaartverkoop en andere informatie die je niet mag missen vind je hier.

Festivals in Limburg
Uitgelicht
Wij willen met jullie naar Pinkpop!

We zijn op zoek naar een familie die-hard Pinkpoppers. Welke familie gaat met 3 generaties naar Pinkpop? Opa en/of oma, vader en/of moeder, zoon en/of dochter die niet kunnen wachten om mee te brullen met de Foo Fighters, Pearl Jam en Bruno Mars.

Sjoerd en Stefan willen meekijken hoe de familie geniet van al het moois dat Pinkpop te bieden heeft. Vrijdag en zaterdag volgen ze jullie om te zien hoe er gechilled, gefeest en gelachen wordt. Een mooiere aftermovie kan niet!

Geef je op
Advertentie
Wij feliciteren alle ouders met een nieuw wonder

Is er bij jou in de familie of vriendenkring in 2017 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

babyfoto-rubriek

Meest gelezen