Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Oranje volleybalsters beginnen Nations League met winst

Geplaatst opdinsdag 15 mei 2018 - 22:11

De Nederlandse volleybalsters zijn met een overwinning aan de Nations League begonnen.

In Jekaterinenburg was Oranje met 3-0 te sterk voor Thailand.

Setwinst
Oranje begon met Yvon Beliën, die in het verleden bij Peelpush en VC Weert speelde, en won de eerste set met 25-20. In de tweede set kwam Nederland met 24-20 voor, maar de volleybalsters lieten de Thaise vrouwen terugkomen tot 24-24. Beliën droeg daarna met een killblock bij aan de 26-24 setwinst.

Services
In de derde set zette bondscoach Morrison Britt Bongaerts in. De Roermondse droeg met meerdere mooie services bij aan de winst van Oranje: 25-13.

Oranje moet het woensdag in Jekaterinenburg opnemen tegen Argentinië en sluit donderdag de eerste reeks af tegen gastland Rusland.

De Nations League is een cyclus van vijf driedaagse toernooien die de plaats van World Grand Prix inneemt.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen