Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Oranje volleybalsters beginnen Nations League met winst

Geplaatst opdinsdag 15 mei 2018 - 22:11

De Nederlandse volleybalsters zijn met een overwinning aan de Nations League begonnen.

In Jekaterinenburg was Oranje met 3-0 te sterk voor Thailand.

Setwinst
Oranje begon met Yvon Beliën, die in het verleden bij Peelpush en VC Weert speelde, en won de eerste set met 25-20. In de tweede set kwam Nederland met 24-20 voor, maar de volleybalsters lieten de Thaise vrouwen terugkomen tot 24-24. Beliën droeg daarna met een killblock bij aan de 26-24 setwinst.

Services
In de derde set zette bondscoach Morrison Britt Bongaerts in. De Roermondse droeg met meerdere mooie services bij aan de winst van Oranje: 25-13.

Oranje moet het woensdag in Jekaterinenburg opnemen tegen Argentinië en sluit donderdag de eerste reeks af tegen gastland Rusland.

De Nations League is een cyclus van vijf driedaagse toernooien die de plaats van World Grand Prix inneemt.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Cultuur vanuit je luie stoel: volg Cultura Nova bij L1

Het internationale theaterfestival Cultura Nova is ook dit jaar weer te beleven via L1. Geniet van vrijdag 24 augustus tot en met zondag 2 september vanuit Heerlen van alle hoogtepunten van het festival. Online via L1.nl/CulturaNova en elke avond vanaf 18:00 uur op L1 TV. De opening door het Italiaanse gezelschap Kitonb is vrijdag 24 augustus vanaf 21:30 uur live te zien.

Alles over Cultura Nova bij L1 lees je hier
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen