Overslaan en naar de inhoud gaan

Oranje volleybalsters: achtste nederlaag in tien wedstrijden

Geplaatst opdinsdag 11 juni 2019 - 22:19

De Nederlandse volleybalsters met Britt Bongaerts uit Beegden en Yvon Beliën uit Budel zijn de vierde week van de Volleyball Nations League met een nederlaag begonnen. In Stuttgart verloor Oranje met 3-2 van België. Het was de achtste nederlaag in tien wedstrijden.

Oranje begon goed aan de wedstrijd tegen de Belgen, kwam met 2-0 voor, maar ging alsnog de boot in tegen de zuiderburen.

Vijfde set
De derde set was met 25-17 voor het Belgische team en de vierde set werd door Oranje met 25-19 verloren. Ook in de beslissende vijfde set trokken de vrouwen van coach Jamie Morrison aan het kortste eind.

Porsche Arena
Oranje bereidt zich in de Nations League voor op het Olympisch kwalificatietoernooi en het EK. Woensdag speelt Oranje in de Porsche Arena in Stuttgart tegen de Dominicaanse Republiek en donderdag staat de wedstrijd tegen Duitsland op het programma.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen