Overslaan en naar de inhoud gaan

Oranje vierde op EK atletiek

Geplaatst opzondag 11 augustus 2019 - 17:06

Het Nederlands atletiekteam is als vierde geëindigd bij het EK Landenteams in het Noorse Sandnes. Dat is niet genoeg voor promotie naar de Super League, maar wel voldoende om niet te degraderen.

Op de 1500 meter behaalde Britt Ummels de derde plaats, die haar negen punten opleverde. Na een goede laatste ronde kwam de Maastrichtse over de finish in 4.51.40 minuten.

Kogelstoten
Een knappe laatste stoot van 17.30 meter leverde Melissa Boekelman uit Sittard de vierde plaats op bij het kogelstoten.

Portugal wint
In totaal scoorde Nederland 249 punten. Zaterdag stond Oranje nog tweede in de tussenstand. Toen kwamen onder anderen Etienne Orbons uit Heerlen en Nora Ritzen uit Doenrade in actie.

Portugal eindigt met 298 punten als eerste en promoveert.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen