Overslaan en naar de inhoud gaan

Oranje traint dag voor finale zonder Martens

Geplaatst opzaterdag 6 juli 2019 - 12:25

De Nederlandse voetbalsters zijn onder grote belangstelling van de media begonnen aan de laatste training voor de WK-finale. Lieke Martens bleef opnieuw aan de kant.

Bondscoach Sarina Wiegman stapte rond 11.30 uur met 22 speelsters het veld op in Oullins, een stadje in de buurt van Lyon. Martens nam buiten beeld van de vele camera's plaats in de dug-out.

Aangepast programma
De Limburgse volgt hetzelfde aangepaste programma als in de aanloop naar de kwartfinale tegen Italiƫ en de halve finale tegen Zweden. Het is de bedoeling dat ze aan het einde van de training, die alleen het eerste kwartier open is voor de pers, nog even met de bal aan de slag gaat.

Twijfelachtig
Martens heeft al een tijdje last van een teen. Met pijnstilling kon ze tegen Italiƫ de hele wedstrijd zonder problemen spelen, maar tegen Zweden had de aanvalster van FC Barcelona zoveel last dat ze in de rust vervangen moest worden. Wiegman vertelde vrijdag dat het twijfelachtig is of Martens zondag kan meedoen in de WK-finale tegen de Verenigde Staten.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen