Overslaan en naar de inhoud gaan

Oranje handballers sluiten EK-voorbereiding af met nederlaag

Geplaatst opzondag 27 oktober 2019 - 22:15

De Oranje handballers hebben de laatste wedstrijd van een intensieve interlandweek afgesloten met een nederlaag.

Oostenrijk won in Graz met 26-24.

Limburgers
Oranje, met diverse Limburgers in de gelederen, had het in de eerste helft niet gemakkelijk tegen het Oostenrijkse team, dat verzuimde een flinke voorsprong te nemen. Bij rust stond Nederland met 14-13 achter.

Gat
Direct na de hervatting maakte Oranje gelijk, maar slaagde er niet in op voorsprong te komen. Oostenrijk sloeg een gat van vier doelpunten, maar Oranje vocht terug en naderde Oostenrijk een halve minuut voor tijd tot op één doelpunt. In de slotseconden scoorde het gastland nog en won de wedstrijd met 26-24.

Oefenweek
Nederland, dat zich voorbereidt op het EK van januari begon de oefenweek met winst en verlies tegen het B-team van Polen en speelde met 29-29 gelijk tegen Slovenië.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen