Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Oranje-handballers niet naar EK

Geplaatst opmaandag 15 juni 2015 - 0:22

De Nederlandse handballers hebben zich niet geplaatst voor het EK.

Oranje verloor het laatste EK-kwalificatieduel van Noorwegen. In Trondheim werd het 38-24.

Bij een zege had Oranje nog een kleine kans om als beste nummer 3 naar het EK van 2016 in Polen te mogen. Arjan Haenen uit Beringe was het productiefst bij Oranje. De uitblinker gooide zevenmaal raak en had tevens een hoog scoringspercentage (78 procent). Lions-speler Joris Baart, Jorn Smits en Jasper Adams (de laatste twee uit Geleen) hadden ieder drie keer succes. De ploeg van coach Joop Fiege won in zijn groep alleen twee keer van Turkije.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Gerelateerde berichten

Zeven Limburgers in handbalselectie WK-kwalificatieduels
Elf Limburgers in voorselectie Nederlandse handbalploeg
Zes Limburgers in Nederlandse handbalselectie
Zes Limburgers in selectie handbalmannen
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen