Overslaan en naar de inhoud gaan

Opzienbarende tweede plek voor Frijns in DTM-race

Geplaatst opzondag 15 september 2019 - 16:45

Robin Frijns is als tweede geëindigd in de DTM-race van zondagmiddag op de Nürburgring.

Een ultieme poging in de slotfase van de tweede race van dit weekend, lukte niet.

Te grazen
In de veertigste en voorlaatste ronde waagde Frijns in de chicane waar hij Duval en Rast al te grazen nam, een inhaalmanoeuvre bij Green. De Maastrichtenaar schoot echter rechtdoor, kwam voor Green de baan op en gaf de gewonnen positie direct terug aan die andere Audi-coureur.

Geweldig tempo
Frijns was vanaf de vierde positie gestart en had na zijn pitstop in de zeventiende ronde een geweldig tempo te pakken. Hij passeerde Müller, Duval én Rast en dichtte het gat naar leider Jamie Green. De Engelsman van de kop verdringen lukte niet meer in de laatste ronde.

Rast eindigde ruim vijf seconden achter het duellerende duo als derde en sleepte daarmee, na 2017, zijn tweede DTM-titel in de wacht.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen