Overslaan en naar de inhoud gaan

Opzienbarende tweede plek voor Frijns in DTM-race

Geplaatst opzondag 15 september 2019 - 16:45

Robin Frijns is als tweede geëindigd in de DTM-race van zondagmiddag op de Nürburgring.

Een ultieme poging in de slotfase van de tweede race van dit weekend, lukte niet.

Te grazen
In de veertigste en voorlaatste ronde waagde Frijns in de chicane waar hij Duval en Rast al te grazen nam, een inhaalmanoeuvre bij Green. De Maastrichtenaar schoot echter rechtdoor, kwam voor Green de baan op en gaf de gewonnen positie direct terug aan die andere Audi-coureur.

Geweldig tempo
Frijns was vanaf de vierde positie gestart en had na zijn pitstop in de zeventiende ronde een geweldig tempo te pakken. Hij passeerde Müller, Duval én Rast en dichtte het gat naar leider Jamie Green. De Engelsman van de kop verdringen lukte niet meer in de laatste ronde.

Rast eindigde ruim vijf seconden achter het duellerende duo als derde en sleepte daarmee, na 2017, zijn tweede DTM-titel in de wacht.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Ook in 2020 komt er op Hemelvaartsdag 21 mei weer een nieuwe lijst met de leukste Limburgse liedjes aller tijden voorbij op L1 Radio. Deze wordt op L1 TV ondersteund door een marathonuitzending met de mooiste clips uit de L1mbo Top 100 van de afgelopen jaren. Maar zover is het nog niet, want er moet nog gestemd worden.

Je kunt hier stemmen
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen