Overslaan en naar de inhoud gaan

Opvolger Reinaert Kliniek ontvangt eerste patiënten

Geplaatst opvrijdag 16 augustus 2019 - 17:23

De Annadal Kliniek in Maastricht heeft deze week de eerste patiënten ontvangen.

Het zijn de eerste patiënten na de overname van de in zwaar weer verkerende Reinaert Kliniek door het Maastrichtse ziekenhuis MUMC+.

Orthopedie
Maandag ging de kliniek van start met de polikliniek Orthopedie. Volgende week volgt de afdeling Algemene Chirurgie en in september kunnen patiënten ook terecht voor de polikliniek KNO. Het operatiecentrum en de verpleegafdeling worden begin september geopend.

Laagcomplexe zorg
Het MUMC+ nam de bijna failliete privékliniek in juli over en gaat op de locatie laagcomplexe zorg aanbieden op het vlak van kno, plastische chirurgie, orthopedie en dermatologie en op termijn eventueel ook oogheelkunde en cardiologie.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen