Overslaan en naar de inhoud gaan

Optreden zonder publiek bereikt duizenden mensen

Geplaatst opzondag 15 maart 2020 - 9:44

Duizenden mensen keken zaterdagavond naar de livestream van het optreden van de Limburgse band DeWolff in de Muziekgieterij in Maastricht. In verband met het coronavirus vond het optreden plaats zonder publiek.

Omdat evenementen met meer dan 100 bezoekers verboden zijn, zijn alle concerten in de Muziekgieterij de komende tijd geschrapt.

Video: L1


Stream
Alleen het concert van DeWolff ging door. De Limburgse band speelde voor een lege zaal een compleet optreden. Dat werd gefilmd en live uitgezonden.

Bekijk hier beneden het hele interview met DeWolff

Video: L1


Lees ook: Terugkijken: DeWolff in Muziekgieterij (zonder publiek)

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen