Overslaan en naar de inhoud gaan

Optreden Sting op Bospop alsnog geannuleerd

Geplaatst opzondag 14 juli 2019 - 14:20

Het optreden van Sting op Bospop gaat niet door.

Dat meldt de organisatie van het festival op haar website.

Afsluiter
Nile Rodgers & CHIC zal zondagavond Bospop in Weert op een feestelijke manier afsluiten, is te lezen op de site. Sting stond aanvankelijk geboekt als afsluiter van het festival. Nile Rodgers & CHIC waren al geboekt. De organisatie puzzelt nu met het festivalschema.

Onverwacht
Ondanks dat de zanger al de hele week met gezondheidsklachten kampte, komt de annulering alsnog onverwacht. Sting heeft de afgelopen week meerdere optredens afgezegd, maar hoopte voor Bospop weer fit te zijn. De crew was aanwezig en het instrumentarium stond al klaar voor het optreden van vanavond.

Allerlaatste moment
Daarom ging de organisatie ervan uit dat het optreden van de zanger door zou gaan. Doordat de afzegging op het allerlaatste moment komt, heeft de Bospop-organisatie geen alternatief kunnen verzorgen.

Lees ook: Sting cancelt alle concerten in aanloop naar Bospop

Geen Plan B
De organisatie van Bospop had er lange tijd vertrouwen in dat Sting naar Weert zou komen. Er lag ook geen 'Plan B' klaar, mocht Sting alsnog afzeggen.

Lees ook: Bospop: nog geen zorgen over optreden Sting

Domper
De annulering is een domper voor de festivalorganisatie. Eerder moest Snow Patrol al verstek laten gaan om de vrijdagavond af te sluiten. Toto kwam als vervanger.

Het publiek van Bospop wordt via grote schermen geïnformeerd over de annulering van festivalafsluiter Sting.
Foto: Marcel Colbers
Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen