Overslaan en naar de inhoud gaan

Optreden Sting op Bospop alsnog geannuleerd

Geplaatst opzondag 14 juli 2019 - 14:20

Het optreden van Sting op Bospop gaat niet door.

Dat meldt de organisatie van het festival op haar website.

Afsluiter
Nile Rodgers & CHIC zal zondagavond Bospop in Weert op een feestelijke manier afsluiten, is te lezen op de site. Sting stond aanvankelijk geboekt als afsluiter van het festival. Nile Rodgers & CHIC waren al geboekt. De organisatie puzzelt nu met het festivalschema.

Onverwacht
Ondanks dat de zanger al de hele week met gezondheidsklachten kampte, komt de annulering alsnog onverwacht. Sting heeft de afgelopen week meerdere optredens afgezegd, maar hoopte voor Bospop weer fit te zijn. De crew was aanwezig en het instrumentarium stond al klaar voor het optreden van vanavond.

Allerlaatste moment
Daarom ging de organisatie ervan uit dat het optreden van de zanger door zou gaan. Doordat de afzegging op het allerlaatste moment komt, heeft de Bospop-organisatie geen alternatief kunnen verzorgen.

Lees ook: Sting cancelt alle concerten in aanloop naar Bospop

Geen Plan B
De organisatie van Bospop had er lange tijd vertrouwen in dat Sting naar Weert zou komen. Er lag ook geen 'Plan B' klaar, mocht Sting alsnog afzeggen.

Lees ook: Bospop: nog geen zorgen over optreden Sting

Domper
De annulering is een domper voor de festivalorganisatie. Eerder moest Snow Patrol al verstek laten gaan om de vrijdagavond af te sluiten. Toto kwam als vervanger.

Het publiek van Bospop wordt via grote schermen geïnformeerd over de annulering van festivalafsluiter Sting.
Foto: Marcel Colbers
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts