Overslaan en naar de inhoud gaan

Optreden K3 binnen vier uur uitverkocht

Geplaatst opzaterdag 11 maart 2017 - 14:40

Het optreden van de populaire meidengroep K3 in Openluchttheater De Doolhof in Tegelen is uitverkocht. Binnen vier uur waren alle online tickets verkocht.

Alleen bij drie voorverkoopadressen in Tegelen, Belfeld en Reuver zijn nog enkele tientallen kaarten te krijgen.

Hoofdact
Tijdens de kindermiddag op zondag 16 juli is K3 de hoofdact. Daarnaast is er voor de kinderen van alles te doen. Zo zijn er poppenspelers, goochelaars en eetkraampjes aanwezig. Ook kan er gespeeld worden op verschillende springkussens en zijn Venlose kinderpersonages zoals Koekwaus en Toffe Tielke aanwezig.

Er zijn nog wel een aantal kaarten te krijgen bij de Read Shop in Tegelen, Marskramer/Intertoys in Belfeld en bij Plus Savelkoul in Reuver.

Lees ook: K3 treedt op in openluchttheater Tegelen

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Vrachtwagen vast onder viaduct, treinen vertraagd
FeestDJRuud en Zanger Diego uit elkaar
Topweek voor FeestDJRuud: Pinkpop en 1000e optreden
FeestDJRuud stopt ermee
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen