Overslaan en naar de inhoud gaan

Optreden Davina Michelle schot in de roos Magisch Maastricht

Geplaatst opzondag 30 december 2018 - 15:50

De komst van zangeres Davina Michelle naar Magisch Maastricht is een schot in de roos.

Haar optreden in Mosae Forum trok zondag vele honderden bezoekers, onder wie veel kinderen.

Voorprogramma Pink
De Rotterdamse zangeres begon op YouTube met het zingen van covers. Daarmee viel ze zelfs op bij zangeres Pink, die Davina nu als voorprogramma voor haar concerten in Nederland heeft gevraagd.

Landelijke doorbraak
De artieste brak dit jaar landelijk door met het nummer Duurt te lang, een nummer dat oorspronkelijk van de Nederlandse rapper Glen Faria alias MC Fit is. Dit lied zong ze bij haar deelname aan het tv-programma Beste zangers van Nederland. De versie van Davina staat al vele weken bovenaan in de hitlijsten.

Volle agenda
De organisatie van Magisch Maastricht boekte haar al voor haar grote doorbraak. Hoeveel duurder ze inmiddels is, weet organisator Tom Berghmans niet. "Wel zit ze helemaal vol tot mei. We zijn trots haar hier in ons programma te hebben."

Davina Michelle is niet de enige artiest die zondag op het podium in Maastricht staat. Voor haar trad saxofonist Hans Dulfer op. Zangers Trijntje Oosterhuis sluit het programma af.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen