Overslaan en naar de inhoud gaan

Optreden Davina Michelle schot in de roos Magisch Maastricht

Geplaatst opzondag 30 december 2018 - 15:50

De komst van zangeres Davina Michelle naar Magisch Maastricht is een schot in de roos.

Haar optreden in Mosae Forum trok zondag vele honderden bezoekers, onder wie veel kinderen.

Voorprogramma Pink
De Rotterdamse zangeres begon op YouTube met het zingen van covers. Daarmee viel ze zelfs op bij zangeres Pink, die Davina nu als voorprogramma voor haar concerten in Nederland heeft gevraagd.

Landelijke doorbraak
De artieste brak dit jaar landelijk door met het nummer Duurt te lang, een nummer dat oorspronkelijk van de Nederlandse rapper Glen Faria alias MC Fit is. Dit lied zong ze bij haar deelname aan het tv-programma Beste zangers van Nederland. De versie van Davina staat al vele weken bovenaan in de hitlijsten.

Volle agenda
De organisatie van Magisch Maastricht boekte haar al voor haar grote doorbraak. Hoeveel duurder ze inmiddels is, weet organisator Tom Berghmans niet. "Wel zit ze helemaal vol tot mei. We zijn trots haar hier in ons programma te hebben."

Davina Michelle is niet de enige artiest die zondag op het podium in Maastricht staat. Voor haar trad saxofonist Hans Dulfer op. Zangers Trijntje Oosterhuis sluit het programma af.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De Hemalpaort terug op L1 TV
Uitgelicht
De Hemelpaort terug op L1 TV

De eerste Limburgstalige soapserie (uit 2007) komt éénmalig terug op tv.

Café De Hemelpaort is een goedlopend café in het fictieve Limburgse dorp Elsenrade. Op z’n Limburgs: Aelsrao. Een café waar muziek uit de streek altijd centraal heeft gestaan. Jong en oud komen er over de vloer. Mia runt de kroeg met haar oudste zoon Giel. De andere zoon Rick is naar de Randstad vertrokken als zanger. Maar daar komt hij in de problemen. En Sem is een jongen die niets liever wil dan zelf beroemd worden als muzikant. Ricks terugkomst naar Limburg schudt het rustige Elsenrade goed wakker.

Iedere dag om 15:30 op L1 TV
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen