Overslaan en naar de inhoud gaan

Optimisme bij Volkspartij Limburg

Geplaatst opwoensdag 18 maart 2015 - 22:32

Bij de Volkspartij Limburg heerst optimisme voor de verkiezingsuitslag.

Kandidaat Dré Peters rekent zich nog niet rijk, maar heeft vertrouwen in een goede uitslag.

Roermond
Peters voelt zich daarbij gesterkt door één stembureau in Roermond waarvan de lijsttrekker de uitslag woensdagavond rond 22:00 uur al had. Volgens Peters haalt de Volkspartij Limburg daar ongeveer een derde van alle stemmen binnen. “Maar dat is natuurlijk maar één bureau."

Van Rey
Ook Jos van Rey sprak woensdagavond zijn vertrouwen uit. De lijstduwer van de Volkspartij hoopt in ieder geval een zetel binnen te halen met de partij. "1 á 2 zegels voor een nieuwe partij, dat zou geweldig zijn."

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Volkspartij Limburg hoopt op twee of drie zetels
Vincent Zwijnenberg lijsttrekker Volkspartij Limburg
Roermond helpt Volkspartij aan statenzetel
Dinsdag duidelijkheid over zetel Jos van Rey
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen