Overslaan en naar de inhoud gaan

Opstootje na botsing tussen twee auto's in Weert

Geplaatst opdinsdag 21 oktober 2014 - 14:48

In Weert zijn dinsdagmiddag rond 13:00 uur twee auto's op elkaar geklapt. Het gebeurde op het kruispunt van de St. Jozefslaan en de Victor de Stuerstraat.

Na het ongeluk met de twee personenauto's kregen bekenden van de automobilisten het met elkaar aan de stok, zo meldt Weertdegekste. De toegesnelde politie wist de ruzie snel te sussen.

Foto: Weertdegekste

Nekklachten
De auto's raakten bij het ongeluk zwaar beschadigd. Een van de twee betrokken automobilisten hield nekklachten over aan het ongeluk. De man werd voorzichtig uit zijn auto gehaald en overgebracht naar het ziekenhuis. De chauffeur van de andere auto kwam met de schrik vrij.

Foto: Weertdegekste

Racebaan
Op de St. Jozefslaan in Weert wordt vaak hard gereden. Ouders van kinderen op basisschool Markeent aan die straat startte onlangs een petitie genaamd 'Stop Jozefracebaan'.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Lifter aangereden op afrit A2 bij Weert
Fietser gewond bij ongeval in Weert
Bestelauto botst op vrachtwagen op A2 bij Weert
Bloedneus na kettingbotsing op A2 bij Weert
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen