Overslaan en naar de inhoud gaan

Opstootje na botsing tussen twee auto's in Weert

Geplaatst opdinsdag 21 oktober 2014 - 14:48

In Weert zijn dinsdagmiddag rond 13:00 uur twee auto's op elkaar geklapt. Het gebeurde op het kruispunt van de St. Jozefslaan en de Victor de Stuerstraat.

Na het ongeluk met de twee personenauto's kregen bekenden van de automobilisten het met elkaar aan de stok, zo meldt Weertdegekste. De toegesnelde politie wist de ruzie snel te sussen.

Foto: Weertdegekste

Nekklachten
De auto's raakten bij het ongeluk zwaar beschadigd. Een van de twee betrokken automobilisten hield nekklachten over aan het ongeluk. De man werd voorzichtig uit zijn auto gehaald en overgebracht naar het ziekenhuis. De chauffeur van de andere auto kwam met de schrik vrij.

Foto: Weertdegekste

Racebaan
Op de St. Jozefslaan in Weert wordt vaak hard gereden. Ouders van kinderen op basisschool Markeent aan die straat startte onlangs een petitie genaamd 'Stop Jozefracebaan'.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Lifter aangereden op afrit A2 bij Weert
Fietser gewond bij ongeval in Weert
Bestelauto botst op vrachtwagen op A2 bij Weert
Bloedneus na kettingbotsing op A2 bij Weert
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen