Overslaan en naar de inhoud gaan

Opstootje na botsing tussen twee auto's in Weert

Geplaatst opdinsdag 21 oktober 2014 - 14:48

In Weert zijn dinsdagmiddag rond 13:00 uur twee auto's op elkaar geklapt. Het gebeurde op het kruispunt van de St. Jozefslaan en de Victor de Stuerstraat.

Na het ongeluk met de twee personenauto's kregen bekenden van de automobilisten het met elkaar aan de stok, zo meldt Weertdegekste. De toegesnelde politie wist de ruzie snel te sussen.

Foto: Weertdegekste

Nekklachten
De auto's raakten bij het ongeluk zwaar beschadigd. Een van de twee betrokken automobilisten hield nekklachten over aan het ongeluk. De man werd voorzichtig uit zijn auto gehaald en overgebracht naar het ziekenhuis. De chauffeur van de andere auto kwam met de schrik vrij.

Foto: Weertdegekste

Racebaan
Op de St. Jozefslaan in Weert wordt vaak hard gereden. Ouders van kinderen op basisschool Markeent aan die straat startte onlangs een petitie genaamd 'Stop Jozefracebaan'.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Lifter aangereden op afrit A2 bij Weert
Fietser gewond bij ongeval in Weert
Bestelauto botst op vrachtwagen op A2 bij Weert
Bloedneus na kettingbotsing op A2 bij Weert
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen