Overslaan en naar de inhoud gaan

Opstandige reiziger zonder treinticket opgepakt

Geplaatst opdinsdag 19 juni 2018 - 15:23

Een opstandige reiziger zonder vervoersbewijs is dinsdagmiddag aangehouden op het station in Sittard.

Beveiligers van de NS moesten er aan te pas komen om de man uit de trein te krijgen.

Geen legitimatie
Volgens een woordvoerder van de politie had de man naast zijn vervoersbewijs, ook geen legitimatie bij zich. Toen de beveiligers hem vervolgens uit de trein wilde zetten, verzette de man zich hevig waarna de politie de NS-beveiligers ter hulp moest schieten.

Val
Volgens een ooggetuige schoot er eerst een agent te hulp en kwamen enkele minuten later meer agenten naar het station. De man bleef opstandig en bewoog zich zo hard dat hij viel. Hij is vervolgens door ambulancepersoneel nagekeken en naar het politiebureau gebracht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen