Overslaan en naar de inhoud gaan

'Opsporing Verzocht': drie tips over havenbranden

Geplaatst opdonderdag 22 januari 2015 - 6:17

De uitzending van Opsporing Verzocht, waarin de branden in jachthavens van Wessem, Roermond, Herten en Ohé en Laak werden behandeld, heeft de politie drie tips opgeleverd.

Een woordvoerster van de politie wil in het belang van het onderzoek niet ingaan op de inhoud van de tips. In de uitzending verzocht de politie kijkers om tips of om beelden die ze mogelijk gemaakt hebben van de branden in zowel Wessem als Roermond, Herten en Ohé en Laak.

Brandstichting
Een rechercheteam van twintig mensen behandelt deze vier zaken waarbij ook wordt gekeken of de vier branden met elkaar te maken hebben. Over de oorzaak van de branden in Wessem, Ohé en Laak en Roermond kon de politiewoordvoerster gisteren nog niets vertellen. Van de brand in Herten, waarbij begin december vier jachten in vlammen opgingen, is bekend dat brandstichting in het spel is.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Brand jachthaven Wessem bij Opsporing Verzocht
Bewakingsbeelden Roermond en Ohé en Laak.
30 tips over havenbranden na Opsporing Verzocht
Derde verdachte opgepakt voor havenbranden
Bewijs verband havenbranden Midden-Limburg mager
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen